Rólunk mondták


Korábban is próbáltam jógázni magamtól, de nem voltam biztos benne, hogy jól csinálom e a gyakorlatokat. Elsősorban elmém nyugalma miatt szerettem volna jógával foglalkozni, szerettem volna nyugodtabbá és összeszedettebbé válni a mai rohanó világ forgatagában. Mindenkinek csak ajánlani tudom Edit jógaóráit, számomra rendkívül nagy segítségnek bizonyult, hogy egy lépéssel közelebb kerüljek lelki békém eléréséhez.

Péter

A jóga megváltoztatta az életem. 60 éves koromban, egy hónapja mentem először jógára Edithez. Munkám nagyrészét íróasztal és számítógép mellett töltöttem, így idővel elkezdett fájni a vállam, később a nyakam. Már sok mindent kipróbáltam, úszás, futás, kangoo, de egyiket sem tudtam hosszú távon folytatni. A kangootól és futástól nekem fájt csípőm, az úszástól folyton begörcsöltek az izmaim. Az első pár alkalommal a bal karomat alig tudtam felemelni, olyan fájdalmaim voltak. Eleinte egyszerűnek tűntek a gyakorlatokat, de pár hét után, reggel arra ébredtem, hogy a nyakam rendesen forog, nem fáj se a csípőm, se a vállam. Mindenkinek csak ajánlani tudom Edittet.

Mariann

Alig 2 hónapja kezdtem jógára járni Edithez, de már most tudom, hogy ez nem egy alkalmi hobbi. Már a 2. hét után, jobban esett egy séta, könnyebben mozgok, sportolok, több az energiám. Számomra a jóga nem egyszerű sport, hiszen minden póz koncentrációt kíván, mely szellemi jelenlét nélkül lehetetlen. Az érzés, hogy puszta koncentrációval mennyit érhetek el saját erőből rendkívül felszabadító. Nem ismerek még egy olyan oktatót mint Edit, minden pozíciót nagyon részletesen elmagyaráz, sosem zökkenek ki azzal, hogy azt ellenőrizzem, vajon jól csinálom e az aktuális pózt.

Judit

A jóga az életnek olyan sajátos élménye, amit szerintem mindenkinek át kell élni.

Klári

Soha nem voltam még olyan pozitív mint egy jógaóra után Edittel.

Kitti


9400 Sopron
00 36 20 935 5314
varkonyi.edit11@gmail.com